Міноборони випробовує нове харчування для військових

Читать на русском
Міністерство оборони розробляє нові зразки харчування для військовослужбовців української армії.

Міністерство оборони України має намір покращити якість харчування військовослужбовців. З цією метою воно відчуває експериментальні пайки для військових.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це на брифінгу повідомив заступник міністра оборони України генерал-лейтенант Ігор Павловський.

За його словами, зараз в деяких військових частинах проходять експерименти з впровадження нового харчування. «Експеримент в Збройних Силах України проводився з 16 вересня 2015 по 31 березня 2016 року. На сьогодні термін його дії продовжений відповідним розпорядженням уряду до 31 грудня 2016 року», - сказав Павловський.

Він додав, що постачанням харчування для військовослужбовців займається компанія, яка перемогла в торгах, проведених через систему Prozorro.

Міноборони озброїть військо на 7 млрд гривеньКількість бажаючих служити в ЗСУ на контрактній основі з початку року перевищила 12 тисяч осіб.

Також Павловський зазначив, що Міноборони зайнялося удосконаленням контролю якості речового постачання армії.

Ще, за словами генерала, з початку року Міноборони прийняло на озброєння ЗСУ 4 нових зразка зброї і військової техніки.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада прийняла законопроект №4288 про особливості здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для гарантованого забезпечення потреб оборони. Раніше Міноборони просило нардепів прийняти даний документ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: