Вибухи в Ічні: закриті три перегони для руху поїздів

Читать на русском
Рух закрили на перегонах Августівський-Коломійцеве, Августівський-Ічня та Коломійцеве-Прилуки.

Через вибухи на території військової частини в Чернігівській області ПАТ «Укрзалізниця» закрила рух поїздів на трьох перегонах.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу УЗ.

В Україні знову стався вибух на військовому складі: що раніше обіцяли політикиЗ весни минулого року в Україні вже втретє відбуваються вибухи на військових складах. Згадуємо обіцянки політиків на цю тему.

Як зазначається, вночі зі станції Гребінка на станцію Прилуки виїхав пожежний поїзд.

«Одразу після отримання інформації про займання та детонування боєприпасів у військовій частині в Чернігівської області «Укрзалізниця» закрила рух поїздів на трьох залізничних перегонах», – ідеться в повідомленні.

Як зазначається, наразі рух закрили на перегонах Августівський-Коломійцеве, Августівський-Ічня та Коломійцеве-Прилуки. Повідомляється, що сьогодні, 9 жовтня, через станцію Августівський, згідно з графіком, передбачене курсування трьох пар приміських поїздів.

Нагадаємо, в Чернігівської області в ніч на вівторок, 9 жовтня, сталися вибухи на території 6-го арсеналу Міністерства оборони.

Станом на 9 годину ранку на території 6-го арсеналу Міністерства оборони поблизу смт Дружба спостерігається пожежа та вибухи з різною інтенсивністю.

На місце подій вилетів прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

За фактами вибухів на території 6-го арсеналу Міністерства оборони на Чернігівщині військова прокуратура почала провадження щодо недбалого ставлення до військової служби.

Додамо, наразі до Чернігівської області для гарантування безпеки людей, допомоги та проведення евакуації на місце вибуху боєприпасів попрямували додаткові сили та засоби поліції, зокрема з Києва та Київської області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: