У КМДА розповіли, чи є загроза для киян через вибухи в Ічні

Читать на русском
У разі виникнення загрози для мешканців Києва інформація буде доведена та поширена через ЗМІ.

Загрози для мешканців Києва внаслідок пожежі на території 6-го арсеналу Міністерства оборони поблизу смт Дружба в Ічнянському районі Чернігівської області немає.

Про це повідомили в Управлінні з надзвичайних ситуацій КМДА, передає «Слово і Діло».

Новобогданівка, Балаклія, Калинівка: історія пожеж на арсеналах зброї та обіцянки політиківПожежа в Калинівці вкотре вказала на слабке місце в обороні країни. Попри те, що таке трапляється далеко не вперше, висновки не зроблені.

Зазначається, що в разі виникнення загрози для мешканців Києва інформація буде доведена та поширена через засоби масової інформації.

Нагадаємо, в Чернігівської області в ніч на вівторок, 9 жовтня, сталися вибухи на території 6-го арсеналу Міністерства оборони.

Як повідомляють жителі Ніжина та Прилук, вони чують вибухи зі складів. Закритий повітряний простір у радіусі 20 кілометрів. Призупинений рух залізничного та автомобільного транспорту.

На місце подій вилетів прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

В Україні знову стався вибух на військовому складі: що раніше обіцяли політикиЗ весни минулого року в Україні вже втретє відбуваються вибухи на військових складах. Згадуємо обіцянки політиків на цю тему.

Начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко також прибув до району пожежі та вибухів на території 6-го арсеналу Міноборони. Для локалізації надзвичайної ситуації, як повідомили в Міноборони, залучений один штатний пожежний танк ГПМ-54, ще 4 пожежних танки заплановано найближчим часом доставити на місце вибухів. Також працює 1 автоцистерна на базі автомобіля КАМАЗ і дві автоцистерни на базі автомобіля МАЗ.

Триває евакуація населення із зони можливого ураження. Евакуйовано близько 10 тис. осіб. Радіус евакуації складає 30 км від епіцентру події.

За фактами вибухів на території 6 арсеналу Міністерства оборони на Чернігівщині військова прокуратура почала провадження щодо недбалого ставлення до військової служби.

Також у мережі з’явилося відео з місця події в Ічнянському районі Чернігівської області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: