У Маріуполі судитимуть працівницю «Укрпошти»

Читать на русском
У Маріуполі Донецької області судитимуть працівницю Центру поштового зв'язку, яка завдала збитів Приватному акціонерному товариству Укрпошта на суму понад 50 тисяч гривень.

У Маріуполі Донецької області судитимуть співробітницю Центру поштового зв'язку №5, яка завдала збитків Приватному акціонерному товариству «Укрпошта» на суму понад 50 тис. гривень.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області, пише «Слово і Діло».

«Укрпошта» погрожує припинити доставку пенсій. Чи будуть проблеми з виплатами?В Укрпошті заявили, що припинять здійснення доставки пенсій, якщо новий тариф на неї не буде затверджений. Більш про пенсійні виплати знають експерти.

У ході досудового розслідування встановлено, що протягом 2014 року звинувачена шляхом зловживання довірою керівництва і використовуючи електронно-обчислювальну техніку під час коригування даних фінансово-господарської діяльності центру, привласнила грошові кошти, які належать Донецькій дирекції Приватного акціонерного товариства «Укрпошта».

Загальна сума збитків, завданих підприємству правопорушницею, склала більше 50 тис. грн.

Досудове розслідування за ч.3 ст.190 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання довірою (шахрайство), з використанням електронно-обчислювальної техніки) щодо жінки-оператора завершено. У даний час обвинувальний акт щодо неї узгоджений прокуратурою і направлено до суду.

Як раніше повідомлялося, «Укрпошта» погрожує припинити доставку пенсій.

Також нагадаємо, «Укрпошта» анонсувала підвищення тарифів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: