Нардепи рекомендували РНБО запровадити санкції щодо двох телеканалів

Читать на русском
У четвер, 4 жовтня, Верховна Рада рекомендувала РНБО України запровадити санкції щодо компаній, які входять в структуру власності телеканалів 112 Україна і NewsOne.

У четвер, 4 жовтня, Верховна Рада рекомендувала РНБО України запровадити санкції щодо компаній, які входять до структури власності телеканалів «112 Україна» та NewsOne.

Портнов отримав в управління телеканал NewsOne: реакція соцмережАндрій Портнов, екс-чиновник часів Януковича, отримав в управління українську телеканал NewsOne.

Відповідну постанову (№9157) підтримали 229 народних депутатів, пише «Слово і Діло» в четвер, 4 жовтня.

Згідно з додатком до постанови, санкції мають торкнутися ТОВ «Аріадна ТВ», ТОВ «Новий формат ТВ», ТОВ «ТВ Вибір», ТОВ «Телерадіокомпанія 112-ТВ», ТОВ «Лідер ТВ», ТОВ «Партнер ТВ» і ТОВ «Новини 24 години».

Згідно з інформацією на сайті телеканалів, остання в цьому переліку компанія – ТОВ «Новини 24 години» – вказана в структурі власності каналу NewsOne, решта 6 юридичних осіб вказані в структурі власності телеканалу «112 Україна».

Раніше Нацрада з питань телебачення і радіомовлення України вже призначала позапланову перевірку ТОВ «Телерадіокомпанія «112-ТВ» (логотип «112 Україна»).

Також нагадаємо, що наприкінці грудня минулого року каналу «112 Україна» знову відмовили в переоформленні регіональних ліцензій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: