Бочковському виплатили півмільйона – адвокат

Читать на русском
Держказначейство в повному обсязі виконало рішення суду і виплатило близько 540 тисяч гривень екс-голові ДСНС.

Державна казначейська служба виплатила понад 500 тисяч гривень колишньому голові Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) Сергію Бочковському «за вимушений прогул».

Як пише «Слово і Діло», про це в коментарі повідомив адвокат чиновника Володимир Єніч, інформують Українські новини у четвер, 4 жовтня.

Поновлення Бочковського: потрібно виконувати рішення суду або йти на компромісБочковський так і не потрапив на своє робоче місце до ДСНС, незважаючи на те, що рішення про незаконність його звільнення набуло чинності. Тепер справа за Кабміном.

«Держказначейство в повному обсязі і досить якісно виконало рішення суду і виплатило повну суму - близько 540 тисяч гривень», - зазначив Єніч.

За його словами, всі гроші Бочковському виплатили ще в середині вересня.

Крім того Верховний Суд відкрив провадження за касаційними скаргами Кабінету міністрів, Міністерства внутрішніх справ і ДСНС на рішення попередніх судів про поновлення на посаді Бочковського.

Нагадаємо, 26 квітня Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним звільнення Бочковського з посади голови ДСНС. Незабаром міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що не бачить підстав для відновлення його на посаді.

Пізніше Бочковський подав заяву до Мін'юсту про примусове поновлення на посаді голови ДСНС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: