Екс-голові ДСНС Бочковському почали виплачувати зарплату

Читать на русском
Поновленому за рішенням с> уду колишньому голові Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергію Бочковському почали виплачувати зарплату.

Поновленому за рішенням суду колишньому голові Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергію Бочковському почали виплачувати зарплату.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив його адвокат Ігор Федоренко в коментарі Українським новинам.

Заступник скандального Бочковського також поновився на посадіСуд поновив на посаді колишнього заступника голови ДСНС Василя Стоєцького, якого 25 березня 2015 року разом із начальником служби Сергієм Бочковським затримали на засіданні КМУ.

«Ось буквально напередодні йому виплатили першу зарплату. Тобто почали фактично виконувати рішення суду. Це вже прогрес», - зазначив Федоренко.

Він підкреслив, що згідно з рішенням суду, Бочковському повинні виплатити близько 500 тис. гривень за вимушений прогул. На цей момент, за словами Федоренка, була виплачена місячна зарплата в розмірі близько 15 тис. гривень.

Нагадаємо, суд визнав незаконним звільнення Бочковського і відновив його на посаді глави Держслужби з НС. Екс-чиновнику повинні компенсувати заробітну плату, яка не виплачувалася з моменту звільнення.

Пізніше, 27 квітня, Бочковський прибув на своє місце роботи, однак потрапити в кабінет не зміг. У ДСНС заявили, що його допустять до роботи тільки після відповідного рішення уряду.

Глава МВС, у чиєму управлінні й знаходиться ДСНС, Арсен Аваков неодноразово заявляв, що Бочковський не працюватиме керівником відомства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: