Два відомства оскаржують поновлення Бочковського на посаді

Читать на русском
Сьогодні одіозний екс-голова ДСНС із постановою апеляційного суду вкотре спробує вийти на роботу.

Відразу два відомства – Державна служба України з надзвичайних ситуацій і Міністерство внутрішніх справ – подали касаційні скарги на поновлення Сергія Бочковського на посаді голови ДСНС.

Як пише «Слово і Діло», про це в середу, 15 серпня, повідомило «Радіо Свобода».

Бочковський заявив про замах на ньогоУ Броварському районі Київської області вночі 16 липня невідомі вчинили спробу замаху із застосуванням вогнепальної зброї на колишнього голову ДСНС України Сергія Бочковського.

Дата засідання поки невідома, однак адвокати Бочковського заявляють, що 16 серпня він «вимагатиме відновлення на роботі».

«Завтра о 9:00 він із постановою Київського апеляційного адміністративного суду, який також визнав незаконним звільнення Сергія Бочковського й відновив його на посаді керівника ДСНС із 25.03.2015, виходить на роботу», – йдеться в заяві адвокатів.

Нагадаємо, 7 серпня Київський апеляційний адміністративний суд залишив чинним рішення суду попередньої інстанції про відновлення Сергія Бочковського на посаді голови Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляв, що не бачить підстав для відновлення Бочковського на посаді.

Нагадаємо, 25 березня 2015 року під час засідання уряду були затримані голова ДСНС Сергій Бочковський і його перший заступник Василь Стоєцький.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: