Конфлікт силовиків: Ситник і Холодницький не спілкуються

Читать на русском
Ситник готовий до співпраці з Холодницьким, але необхідності з ним спілкуватися не бачить. Конфліктом антикорупціонерів займаються СБУ і МВС.

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник готовий до спільної роботи з главою Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назаром Холодницьким, проте спілкуватися з ним не бачить необхідності.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє УНН.

Ситник розповів, що зафіксувало прослуховування в кабінеті ХолодницькогоВ Антикорупційному бюро розповіли, що розслідували разом з Генпрокуратурою в кабінеті у Назара Холодницького.

«Ми ж не на базарі, щоб помиритися. Є чітка процедура розслідування кримінальних проваджень. У цій процедурі задіяні детективи і прокурори. Робота йде, а компроміс із законом для нас, в принципі, не допустимо», - зазначив чиновник.

За словами глави НАБУ, він навіть згоден вийти, як раніше, на спільну конференцію з Назаром Холодницьким.

При цьому він додав, що поки не спілкується з головою САП, оскільки «такої необхідності немає».

Своєю чергою, генпрокурор Юрій Луценко сьогодні розповів, що епізоди конфлікту НАБУ і САП через прослуховування розслідують СБУ і МВС.

Луценко повідомив, що в тому, що сталося пізніше, були явні ознаки правопорушень - захоплення автомобіля, таран автомобіля, який розглядають як замах, перевищення службових повноважень. Частину цих проваджень розслідує СБУ, частину - МВС.

Раніше повідомлялося, що НАБУ спіймали на прослуховуванні Холодницького. Зокрема, поліція затримала співробітників Бюро, які намагалися встановити нову прослушку в кабінеті глави САП.

При цьому в НАБУ заперечували установлення прослушки у Холодницького.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: