Ситник розповів про візит до президента

Читать на русском
Ситник припускає, що його нічний візит до приватного будинку президента Петра Порошенка міг бути спробою його підставити.

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник припускає, що його нічний візит до приватного будинку президента Петра Порошенка міг бути спробою його підставити.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав на засіданні антикорупційного комітету Верховної Ради, відповідаючи на запитання, чому їздив до президента.

Ситник прокоментував рекламу в метро КиєваКерівник Національного бюро натякнув, що за рекламою в метро й на радіо можуть стояти члени фракції БПП.

«Щодо президента … вийшло це розслідування. Мабуть, все ж таки я думав, що буде дискусія про Антикорупційний суд. А мабуть, все ж таки була спроба мене підставити», – сказав Ситник.

За словами голови НАБУ, зустріч із главою держави була для «тих питань, що стосуються антикорупційної діяльності».

Ситник розповів, що зустрічався з Петром Порошенком більш ніж 10 разів.

«Не пам’ятаю наразі, в нас було 13-14 зустрічей», – сказав директор НАБУ.

Раніше журналісти «Схем» зафіксували, як директор НАБУ Артем Ситник 26 квітня відвідував будинок, в якому мешкає президент Петро Порошенко, в Козині.

Ситник запевняв, що візити до Порошенка не вплинули на роботу НАБУ.

Нагадаємо, голова НАБУ Артем Ситник у середу прибув на засідання антикорупційного комітету Ради, де має звітувати про діяльність Бюро в першому півріччі 2018 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: