У САП прокоментували історію з прослуховуванням НАБУ

Читать на русском
В Антикорупційній прокуратурі повідомили про те, що вони дійсно знайшли прослушку детективів НАБУ.
Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП)фото: «Слово і Діло»

Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила про виявлення у внутрішньому дворі незаконно встановлені прослуховуючі засоби працівниками Національного антикорупційного бюро.

Про це йдеться в заяві САП, повідомляє «Слово і Діло».

«Сьогодні 19 вересня САП у внутрішньому дворі вкотре виявлено незаконно встановлені засоби негласного зняття інформації працівниками НАБУ. Окрім того, поряд, з адміністративним приміщенням був виявлений автомобіль марки Ford АА2564МВ. В якому перебували працівники НАБ України здійснюючи незаконні оперативно-технічні заходи. Відповідний автомобіль було заблоковано працівниками Національної поліції і Управління державної охорони України, з метою проведення невідкладних слідчих та процесуальних дій», - зазначили в прокуратурі.

Нагадаємо, керівник САП Назар Холодницький повідомив про те, що його кабінет хотіли прослуховувати детективи НАБУ. Через цих подій директор НАБУ Артем Ситник не приїхав на засідання антикорупційного комітету Верховної Ради. Однак, за інформацією журналіста «Слова і Діла», про те, що Ситник не приїде на комітет було ще відомо з самого ранку.

Також преса писала про нібито затримання під будівлею САП детектива Бюро. У НАБУ це спростували. Пізніше Холодницький розповів, як спецпризначенці НАБУ побив водія САП.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: