Холодницький провалив обіцянку довести, що НАБУ використовує ЗМІ для розслідувань

Читать на русском
Голова САП не надав доказів того, що НАБУ збиралося використовувати негативні публікації в ЗМІ для розслідування гучної справи.
Назар Холодницький

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури ГПУ Назар Холодницький не виконав обіцянку 21 вересня 2018 року оприлюднити на своїй сторінці в соцмережі докази того, що один із детективів НАБУ, плануючи розслідування щодо незаконного збагачення одного з топ-чиновників, збирався залучити громадських активістів для розміщення негативних публікацій у ЗМІ.

Таку обіцянку він дав 20 вересня 2018 року, нагадує «Слово і Діло».

«Я вам розповім, у мене сьогодні був виявлений факт при затвердженні плану розслідування кримінальної справи. Пункт третій: залучити активістів громадських організацій з метою розміщення негативних публікацій у ЗМІ. Це пише детектив НАБУ в плані розслідування кримінальної справи про незаконне збагачення одного з топ-чиновників. Я завтра викладу цей елемент на своїй офіційній сторінці. Просто подивіться», – заявив Холодницький в ефірі програми "Право на владу".

Однак у період із 21 до 23 вересня Назаром Холодницьким і САП у соцмережі Facebook не були оприлюднені обіцяні докази, тому обіцянка отримує статус «не виконано».

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Холодницький дав 9 обіцянок, з яких 4 виконав, а 3 – провалив.

Нагадаємо, Холодницький назвав свою версію останнього інциденту з НАБУ.

Також ми писали, чому між НАБУ та САП не вщухає конфлікт.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: