МВС збільшує свою присутність в акваторії Азовського моря - Аваков

Читать на русском
За словами міністра, з цією метою була відкрита частина водолазних пошуково-рятувальних робіт. Вона укомплектована чотирма плавзасобами, всього там буде працювати 54 людини.

Міністерство внутрішніх справ збільшує свою присутність в акваторії Азовського моря. Про це повідомив глава МВС Арсен Аваков під час відкриття частини водолазних пошуково-рятувальних робіт в акваторії Азовського моря ГСЧС в Донецькій області.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє розблокувати українські морські порти в Азовському моріСказано 31 липня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

Про це повідомляє Департамент комунікації МВС, пише «Слово і Діло».

«Російська Федерація, окупувавши Крим і частину Донбасу, продовжує наступати на наш суверенітет. У тому числі, в межах акваторії Азовського моря. Саме тому, ми збільшуємо присутність підрозділів МВС, а саме компоненти Держслужби з надзвичайних ситуацій та Державної прикордонної служби», - заявив він.

За словами міністра, з цією метою була відкрита частина водолазних пошуково-рятувальних робіт. Вона укомплектована чотирма плавзасобами, всього там буде працювати 54 людини. Крім того, МВС виділить два катери для Маріупольського загону морської охорони Держприкордонслужби.

Раніше президент Петро Порошенко закликав до санкцій проти РФ через ситуацію в Азовському морі.

Також відзначимо, що ВМС розповіли про перехід кораблів в Азовське море.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: