З'ясувалося, у скільки обійшовся політ Порошенка на сесію Генасамблеї ООН

Читать на русском
Таким чином, за переліт державному авіаційному підприємству Україна було виплачено 4 млн 232,5 тис. грн.

Державне управління справами витратило понад 4,2 млн грн на авіапереліт делегації на чолі з президентом України Петром Порошенком у США для участі в 73-й сесії Генеральної асамблеї Організації Об'єднаних Націй 24-27 вересня.

Україна на Генасамблеї ООН: чи варто розраховувати на результатУ Нью-Йорку за посилених заходів безпеки відкриється 73-тя Генасамблея ООН. Виступ президента України запланований на 26 вересня.

Про це повідомляють «Українські новини», посилаючись на дані Єдиного порталу використання публічних коштів, передає «Слово і Діло».

Таким чином, за переліт державному авіаційному підприємству «Україна» було виплачено 4 млн 232,5 тис. грн.

Раніше постійний представник України при ООН Володимир Єльченко повідомляв, що Порошенко виступить на засіданні Генеральної асамблеї ООН 26 вересня. Єльченко припускав, що під час виступу Порошенко торкнеться теми Голодомору в Україні 1932-1933 рр.

Нагадаємо, під час візиту Порошенко виступив на засіданні високого рівня з питань миротворчості та на загальних дебатах Генасамблеї, провів зустріч з американським бізнесом та українською громадою. Також він провів зустрічі з генеральним секретарем ООН, президентом Європейської Ради, спеціальним представником США з питань України, президентами Туреччини, Словаччини та Хорватії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: