Порошенко зустрівся з Трампом

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко зустрівся з президентом США Дональдом Трампом на полях Генеральної асамблеї ООН, яка проходить зараз в США.

Президент України Петро Порошенко зустрівся з президентом США Дональдом Трампом на полях Генеральної асамблеї ООН, яка проходить зараз в США.

Україна на Генасамблеї ООН: чи варто розраховувати на результатУ Нью-Йорку за посилених заходів безпеки відкриється 73-тя Генасамблея ООН. Виступ президента України запланований на 26 вересня.

Фото президентів з подружжям опублікував прес-секретар Порошенка Святослав Цеголко на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Прес-секретар супроводив фото підписом, в якому звернув увагу на схожі наряди президентів та їхніх дружин. Дійсно, Порошенко і Трамп одягнені в чорні костюми із червоними краватками, а Марина і Меланія в чорних стриманих сукнях.

«Коли навіть дрес-код символізує єдність позицій стратегічних партнерів», - пише Цеголко.

Нагадаємо, в Нью-Йорку проходить 73-тя сесія Генеральної асамблеї ООН, Порошенко вже виступив перед лідерами і дипломатами інших країн світу, свою промову він присвятив світовій безпеці і закликав ГА ввести миротворчу місію на Донбас.

Раніше президенти України і Польщі Петро Порошенко і Анджей Дуда, які прибули в Нью-Йорк для участі в загальних дебатах високого рівня 73-й сесії Генасамблеї ООН, провели коротку бесіду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: