Порошенко виступає на засіданні Генасамблеї ООН: онлайн-трансляція

Читать на русском
Петро Порошенко 26 вересня виступить на сесії Генасамблеї ООН у Сполучених Штатах Америки.

Президент України Петро Порошенко виступає на сесії Генеральної асамблеї ООН. Раніше він передав генсеку Антоніо Гуттерешу дипломатичну ноту про непродовження Україною договору про дружбу з РФ.

Як пише «Слово і Діло», Петро Порошенко 26 вересня виступить на сесії Генасамблеї ООН у Сполучених Штатах Америки.

Як відомо, з 24 по 27 вересня Порошенко перебуває з візитом у США, де бере участь у 73-й сесії Генеральної асамблеї ООН. У Порошенка запланована низка низку двосторонніх зустрічей з лідерами країн світу.

У прес-службі глави держави розповіли, що президент приділить увагу поглибленню українсько-американських відносин у торговельно-економічній та інвестиційній сферах.

Сьогодні Порошенко, згідно з графіком виступів, мав з’явитися на трибуні Генасамблеї ООН після президента Кабо-Верде, однак до виступу запросили очільника Королівства Есватіні.

Нагадаємо, 25 вересня Петро Порошенко виступив на сесії Генасамблеї ООН. Свій виступ він присвятив питанню миротворчої місії в Україні, яка могла би змусити Росію добросовісно виконувати мінські домовленості.

Також повідомлялося про зустріч Порошенка з американським президентом Дональдом Трампом і президентом Хорватії Коліндою Грабар-Кітарович.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: