Голова МЗС Німеччини поскаржився на твіттер Трампа

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп часто дивує своїх союзників новинами, повідомляючи про важливі рішення у Twitter.

Міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас звинуватив США у відсутності координації з Німеччиною з міжнародних питань.

«Ми дізнаємося про деякі рішення із Twitter ... Створюється враження, що і в США деякі дізнаються про рішення Білого дому спочатку із Twitter. Це змінює спосіб співпраці», - поскаржився німецький міністр в інтерв'ю агентству dpa, пише «Слово і Діло» з посиланням на Die Zeit.

Президент США Дональд Трамп часто дивував своїх союзників новинами, повідомляючи про важливі рішення у Twitter. Наприклад, лідери погодили остаточну заяву на саміті G7 у Канаді, а потім у Twitter Трамп повідомив, що наказав своїм представникам не підписувати комюніке.

Маас зазначив, що в минулому з важливих питань між Вашингтоном і європейськими партнерами завжди проводилися консультації. «Рішення приймалися після тісного узгодження на всіх рівнях. Зараз цього все менше», - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заступник генпрокурора - голова Мін'юсту США Рід Розенстайн пропонував усунути президента Трампа від влади через недієздатність.

Трамп відповів на це, що «з Мін'юсту тягнеться тривалий сморід».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: