Трамп анонсував нову зустріч з Кім Чен Ином

Читать на русском
Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп заявив, що незабаром у нього відбудеться особистий контакт з керівником КНДР Кім Чен Ином.

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп заявив, що незабаром у нього відбудеться особистий контакт з керівником КНДР Кім Чен Ином.

Як інформує «Слово і Діло», на питання журналістів, чи буде він найближчим часом зустрічатися з головою Північної Кореї, американський лідер відповів: «Ми будемо», пише «РИА Новости».

Кім Чен Ин і Трамп готуються до нової зустрічіСполучені Штати і КНДР розпочали роботу над організацією нової зустрічі американського президента Дональда Трампа і лідера Північної Кореї Кім Чен Ина.

Вперше Дональд Трамп і Кім Чен Ин зустрілися 12 червня в Сінгапурі. Ці переговори стали першим в історії самітом США-КНДР. Тоді сторони ухвалили спільну заяву, згідно з якою Пхеньян погодився на повне ядерне роззброєння півострова в обмін на гарантії безпеки з боку Вашингтона.

10 вересня прес-секретар Білого дому Сара Сандерс повідомила, що Сполучені Штати і Північна Корея працюють над організацією нової зустрічі лідерів двох країн.

Як повідомлялося, на саміті лідера КНДР Кім Чен Ина і президента Південної Кореї Мун Чже Іна вперше були узгоджені «конкретні кроки» щодо денуклеаризації Корейського півострова.

Раніше президент США Дональд Трамп закликав Кім Чен Ина «не поспішати» з денуклеаризацією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: