Хімічні викиди в Армянську: правоохоронці відпрацьовують три версії

Читать на русском
Зараз органи правопорядку відпрацьовують такі версії правопорушення – викиди в атмосферу шкідливих речовин були здійснені через неправильну експлуатацію заводів на півночі анексованого Криму.

Правоохоронці розслідують три версії викидів хімікатів у анексованому Криму.

Про це на брифінгу повідомив начальник управління прокуратури Криму Євген Комаровський, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

Хімічні викиди в Криму: що відбувається на півострові та як діяти УкраїніУкраїна передала інформацію щодо хімвикидів у Криму до ООН. Тим часом Рефат Чубаров не виключив, що на заводі Титан РФ тестувала хімзброю. Крім цього, ситуація з водопостачанням критична. Про екологічну ситуацію в Криму говорили з експертами.

«Зараз органи правопорядку відпрацьовують такі версії правопорушення: викиди в атмосферу шкідливих речовин були здійснені через неправильну експлуатацію заводів на півночі анексованого Криму. Наступна версія полягає в тому, що викиди в атмосферу пов'язані з пошкодженням резервуарів із відходами на заводах у зв'язку з проведенням військових навчань РФ», – зазначив Комаровський.

Третя версія, за інформацією Комаровського: викиди в атмосферу здійснила Росія спеціально з метою створення масштабної інформаційної кампанії проти України, «дестабілізації ситуації на півдні Херсонської області, поширення паніки серед населення з подальшою організацією масових мітингів невдоволених громадян».

Нагадаємо, в місті Армянську на півночі анексованого Криму стався викид в атмосферу речовини невідомого походження.

Раніше повідомлялося, що «Кримський титан» замовчує масштаби техногенної катастрофи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: