Парубій похвалився, що дотримується порад Супрун

Читать на русском
Спікер парламенту Андрій Парубій підтримав діяльність про в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун і повідомив, що дотримується її порад.

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій на засіданні парламенту 21 вересня заявив, що дотримується порад, які дає виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун.

Про це спікер заявив під час засідання парламенту 21 вересня, пише «Слово і Діло».

«Хочу повідомити, що я активно користуюся порадами Уляни Супрун і маленькі гриби не збирав, коли ходив у гори. Думаю, що Супрун, яка бореться з корупцією в медичній сфері, надає найбільшу послугу українській медицині, суспільству і громадянам. 27 років, на жаль, українська медицина була плацдармом для корупційних дій. Супрун бореться з корупцією, вона - чесна міністр, і я думаю, її треба підтримувати», - сказав Парубій.

На своїй сторінці в Facebook Супрун розвінчує міфи, пов'язані з медициною. Зокрема, 29 липня вона розповіла, як правильно збрати гриби.

Раніше Супрун розвінчала міф про неймовірну користь «суперфудів». Зокрема, на своїй сторінці в Facebook вона зазначила, що люди часто витрачають великі кошти на певні популярні продукти з метою схуднення, однак користь від них не завжди є настільки унікальною, як стверджують їхні популяризатори. За словами глави МОЗ, до таких продуктів також відносяться і так звані «суперфуди» - продукти, які містять високу концентрацію поживних речовин і збагачені великою кількістю мікроелементів, вітамінів і мінералів. Зазвичай це екзотичні фрукти, овочі, ягоди, насіння або зерна, які нібито здатні принести величезну користь для здоров'я.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: