Як виконують обіцянки голови ОДА

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує відстежувати, як виконують свої обіцянки політики та чиновники. Сьогодні ми починаємо серію інфографік щодо рівня виконання зобов’язань головами ОДА. Обіцянки зафіксовано на час каденції, з урахуванням всіх періодів перебування на посаді, в тому числі, в якості виконуючого обов’язки голови ОДА.

Найбільше обіцянок серед своїх колег виконав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко (на посаді з 26 березня 2015 р.). Він дав 117 обіцянок, з яких виконав 75 (64%), 7 провалив (7%). Ще 35 запевнень (30%) чиновник має втілити в життя.

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко (з 09 вересня 2014 р.) із 80 обіцянок виконав 49 (61%) и 12 – провалив (15% ). За ним числиться ще 19 запевнень, а це майже чверть обіцяного.

Як працюють міністри Гройсмана. Дайджест обіцянок Кабміну з 1 до 29 серпняЧлени Кабінету міністрів дали лише 16 нових обіцянок у серпні. Найбільше запевнень стосуються інфраструктури.

Микола Клочко, який очолює Сумську ОДА з 26 грудня 2014 року, загалом дав 36 запевнень, з них виконав 21 (58%) і провалив – 10 (28%). Ще 5 обіцянок він має виконати.

Більше половини обіцянок виконали Геннадій Москаль (Закарпатська ОДА), та Костянтин Бриль (Запорізька ОДА), які на посадах понад три роки.

Всі інші голови ОДА не виконали й половини обіцяного. Зауважимо, що серед чиновників є «новачки» - Олександр Савченко (Волинська ОДА), який працює з березня 2018 року, хоча вже встиг дати 21 обіцянку, Олександр Куць (Донецька ОДА), що обійняв посаду в червні та Вадим Лозовий (Хмельницька ОДА), який встиг за півроку виконати вже три обіцянки.

Жодного запевнення не виконав Олександр Горган (Київська ОДА), який вже два роки на посаді.

Докладніше – на інфографіці.

Раніше ми писали, хто з нардепів активніше за всіх працював над законопроектами у серпні.

Рейтинг відповідальності мажоритарників Дніпропетровської області – на інфографіці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: