«Кримський титан» оскаржуватиме виплати за шкоду екології

Читать на русском
Юристи заводу подали позов в підконтрольний окупаційній владі «арбітражний суд Криму», який 31 липня 2018 року підтвердив розрахунки Росприроднагляду.

14 вересня керівник «Кримського титану», шкідливі викиди з якого, ймовірно, стали причиною екологічної катастрофи в Армянську, Андрій Акулов заявив, що завод оскаржуватиме рішення Росприроднагляду про стягнення 736,8 млн. руб. плати за негативний вплив на екологію.

Хімічні викиди в Криму: що відбувається на півострові та як діяти УкраїніУкраїна передала інформацію щодо хімвикидів у Криму до ООН. Тим часом Рефат Чубаров не виключив, що на заводі Титан РФ тестувала хімзброю. Крім цього, ситуація з водопостачанням критична. Про екологічну ситуацію в Криму говорили з експертами.

Про це він повідомив на прес-конференції в Сімферополі, пише «Слово і Діло», з посиланням на «Крим.Реалії».

«Ми будемо оскаржувати», - сказав Акулов.

Видання нагадує, що сплатити заборгованість за негативний вплив на навколишнє середовище Росприроднагляд зажадав від Кримського титану ще в грудні 2017 року. Юристи заводу подали позов в підконтрольний окупаційній владі «арбітражний суд Криму», який 31 липня 2018 року підтвердив розрахунки Росприроднагляду.

Нагадаємо, окупаційна влада Криму вирішила з 14 вересня ввести режим надзвичайної ситуації в Армянську в зв'язку з викидами шкідливих хімічних речовин на заводі «Кримський титан».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: