Червоненко та заступник міністра Гримчак посварилися в прямому ефірі

Читать на русском
Червоненко в прямому ефірі поскандалив з Юрієм Гримчаком. Політики не лише кричали один на одного, але й говорили нецензурні слова.

Колишній міністр транспорту і зв'язку, екс-голова Запорізької обласної держадміністрації Євген Червоненко в прямому ефірі поскандалив із заступником міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрієм Гримчаком.

Як пише «Слово і Діло», словесна перепалка сталася в прямому ефірі на телеканалі «112 Україна» під час дискусії про екологічну ситуацію в Криму.

Гримчак Червоненко: Я тебе тоже слова не давал! Заткнись, бл*дь!112 Украина

«Це бачать і Америка, і Росія. І не треба так дивитися, твої справи говорять голосніше за слова», – звернувся Червоненко до Гримчака.

«Не кривися ... Я тобі слова не давав!», – продовжив він.

Гримчак відповів: «Я теж тобі не давав, замовкни, бл**ь!».

Після цього ведучі закликали політиків заспокоїтися.

Раніше екс-народний депутат Інна Богословська спробувала вдарити екс-міністра транспорту Євгена Червоненка в прямому ефірі.

Також у сесійній залі Верховної Ради сталася сутичка між депутатами Юрієм Березою («Народний фронт») та Олександром Долженковим («Опозиційний блок»).

Чому політики постійно влаштовують публічні бійки?29 серпня в прямому ефірі телеканалу 112 Україна колишній народний депутат Інна Богословська спробувала вдарити колишнього колегу, а також екс-міністра транспорту Євгена Червоненка.

«Слово і Діло» писало, що поліція Миколаєва розпочала розслідування за фактом конфлікту між головним редактором інтернет-видання «Моє місто» Миколою Поповим і депутатом Новоодеської районного ради Володимиром Войченком.

Нагадаємо, що в міськраді Конотопа Сумської області під час проведення сесії виникла масова бійка між прихильниками чинного мера та його опонентами. Затримали 50 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: