У Миколаєві побилися журналіст і місцевий депутат

Читать на русском
За фактом конфлікту в кафе поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345-1 КК України (погроза або насильство щодо журналіста).

Поліція Миколаєва розпочала розслідування за фактом конфлікту між головним редактором інтернет-видання «Моє місто» Миколою Поповим та депутатом Новоодеської районної ради Володимиром Войченком.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію правоохоронців.

Чому політики постійно влаштовують публічні бійки?29 серпня в прямому ефірі телеканалу 112 Україна колишній народний депутат Інна Богословська спробувала вдарити колишнього колегу, а також екс-міністра транспорту Євгена Червоненка.

Представник ЗМІ повідомив про те, що 8 вересня двоє людей, один із яких є депутатом Новоодеської райради, в кафе на території яхт-клубу в Заводському районі почали провокувати конфлікт і вдарили його. Потерпілий пов'язав інцидент зі своєю професійною діяльністю.

«До мене підійшли двоє чоловіків, від яких відчувався стійкий запах алкоголю, й почали висловлювати претензії з приводу моєї професійної діяльності. Крім того, лунали погрози та нецензурні вислови. Одного з них я впізнав – це депутат Новоодеської районної ради Володимир Войченко. Після нетривалого, якщо можна так назвати, спілкування один із чоловіків почав завдавати ударів у обличчя, практично відразу до свого товариша долучився й другий чоловік», – написав Попов на своїй сторінці в Facebook.

За фактом конфлікту в кафе поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345-1 КК України (погроза або насильство щодо журналіста).

Водночас один із зазначених чоловіків – житель міста Нова Одеса Миколаївської області – звернувся до поліції із зустрічною заявою про побиття невідомими чоловіками в супроводі журналіста. Також заявник повідомив, що зазначені особи пошкодили його автомобіль BMW. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

Також нагадаємо, в Умані стався конфлікт між головою секретаріату міськради Людмилою Кирилюк та місцевим активістом Володимиром Гончаруком.

Раніше екс-нардепи влаштували бійку в прямому ефірі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: