МОЗ призначив нового в. о. ректора НМУ імені Богомольця

Читать на русском
МОЗ призначив Олександра Науменка в. о. ректора НМУ ім. Богомольця. Відповідний наказ підписаний у Міністерстві від 7 вересня.

Міністерство охорони здоров'я призначило виконувачем обов'язків ректора Національного медичного університету ім. Богомольця Олександра Науменка. Відповідний наказ підписаний у міністерстві 7 вересня.

Як пише «Слово і Діло», про це в понеділок, 10 вересня, повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

Університет Богомольця оголосив про безстроковий страйкСтуденти і персонал Національного медичного університету імені Богомольця оголосили про безстроковий страйк.

«МОЗ України призначив Олександра Науменка в. о. ректора НМУ ім. Богомольця. Відповідний наказ підписаний у Міністерстві охорони здоров'я України від 7 вересня», – йдеться в повідомленні.

У міністерстві зазначили, що їм надходять численні повідомлення про репресії проти студентів і викладачів з боку прихильників екс-керівниці НМУ Катерини Амосової. У МОЗ такі дії вважають неприпустимими.

У відомстві також заявили, що всі працівники університету, які були звільнені через відмову підтримувати незаконні дії й накази Ярослава Цехмістера, що називає себе «виконувачем обов'язки ректора», звільнені незаконно.

Раніше в Національному медичному університеті імені Богомольця виконувачі обов'язків ректора Юрій Кучин та Ярослав Цехмістер звільнили один одного.

Нагадаємо, раніше медуніверситет ім. Богомольця заблокували невідомі. Пізніше в Національному медичному університеті ім. Богомольця правоохоронці побили кількох студентів, які блокували вхід до навчального закладу.

Перед цим повідомлялося, що суд поновив Катерину Амосову на посаді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: