Амосову знову відсторонили від посади ректора медуніверситету

Читать на русском
Міністерство охорони здоров'я знову відсторонило ректорку Національного медичного університету імені О. О. Богомольця Катерину Амосову.

Міністерство охорони здоров'я знову відсторонило ректорку Національного медичного університету імені О. О. Богомольця Катерину Амосову.

Про це повідомляє прес-служба МОЗ, пише «Слово і Діло».

Відсторонена ректорка столичного вишу звернулася до викладачів та студентівРектор Національного медуніверситету імені Богомольця Катерина Амосова, яку тимчасово відсторонили від виконання обов'язків, закликала припинити безстроковий страйк, який оголосили на її підтримку.

У зв'язку зі зривом 20 лютого 2018 року в НМУ ліцензійного інтегрованого іспиту «Крок 1. Стоматологія» для більш ніж 200 студентів 3-го курсу стоматологічного факультету МОЗ України створив комісію для перевірки всіх обставин справи.

Зважаючи на значний обсяг документів, відомство ухвалило рішення продовжити роботу комісії ще на два тижні – до 23 березня.

«На час роботи комісії Катерина Амосова відсторонена від обов’язків. Обов’язки ректора виконуватиме перший проректор Ярослав Цехмістр, одне з основних завдань якого – забезпечити проведення ліцензійних іспитів «Крок» у НМУ», – йдеться в повідомленні МОЗ.

Раніше повідомлялося, що відсторонену ректорку Національного медичного університету імені Богомольця Катерину Амосову суд поновив на посаді.

Нагадаємо, 20 лютого Міністерство охорони здоров'я відсторонило від виконання обов'язків ректора медуніверситету Богомольця Катерину Амосову.

26 лютого студенти та трудовий колектив Національного медичного університету імені Богомольця оголосили про безстроковий страйк вишу.

28 лютого в. о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун повідомила, що їй надходять погрози через ситуацію, яка склалася навколо медичного університету імені Богомольця та відсторонення від посади ректора Катерини Амосової.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: