Комісія МОЗ рекомендувала звільнити Амосову

Читать на русском
У п’ятницю, 30 березня, на засіданні комісії МОЗ із заслуховування звітів ректорів медичних університетів роботу Катерини Амосової за 2017 рік визнали незадовільною.

Комісія Міністерства охорони здоров'я рекомендує звільнити ректорку Національного медичного університету імені О. О. Богомольця Катерину Амосову.

Таке рішення озвучила в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланнями на «Українську правду».

Причина звільнення – невиконання контракту, уточнила вона. Договір з Амосовою підписаний на 7 років, а пропрацювала вона лише три.

«Технічно рішення про розірвання контракту може бути оформлене вже сьогодні», – уточнив заступник міністра Олександр Лінчевський. Він пояснив, що розірвання контракту має бути за підписом держсекретаря МОЗ.

У п’ятницю, 30 березня, на засіданні комісії МОЗ із заслуховування звітів ректорів медичних університетів роботу Катерини Амосової за 2017 рік визнали незадовільною. Сама ректорка на засідання не з'явилася, хоч його заради неї вже переносили.

Нагадаємо, 20 лютого міністерство відсторонило від посади Катерину Амосову на час службової перевірки.

Раніше в ГПУ попросили наглядати за розслідуванням щодо Амосової.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: