Міністерство інформполітики готує план заходів для популяризації України

Читать на русском
У Міністерстві інформаційної політики України розробили план заходів для популяризації України.

У Міністерстві інформаційної політики України розробили план заходів для популяризації України.

Про це повідомив державний секретар відомства Артем Біденко, передає «Слово і Діло».

Спадок Стеця. Ключові реформи Міністерства інформполітикиСистема народного контролю «Слово і Діло» вирішила розібратися у планах і перспективах Міністерства інформаційної політики та визначити, що вже зроблено, а що залишиться у спадок наступнику Стеця.

Вчора, 14 лютого 2017 року, в Києві відбулася презентація туристично-мистецького потенціалу Тернопільської області за участю Біденка. Під час презентації він зазначив, що зараз у державі спостерігається великий рух у бік розвитку внутрішнього та зовнішнього туризму. Була ухвалена Концепція популяризації України, й зараз Міністерство інформаційної політики разом з іншими відомствами займається розробкою плану заходів.

У Мінінформполітики немає ресурсів для боротьби з російською пропагандоюДержавний секретар Міністерства інформаційної політики Артем Біденко, що у Міністерства немає ресурсів для боротьби з російською пропагандою.

«Він зараз на узгодженні в міністерствах. Сам план передбачає як зовнішні, так і внутрішні заходи», – повідомив Біденко.

Під час заходу були проведені презентації історико-туристичних об'єктів області, етно-культурних особливостей і щорічних фестивалів, артбуків і картин найкращих художників краю, навчальних закладів, книговидавців, гастрономії та авторських ресторанів.

Нагадаємо, раніше Кабмін призначив держсекретаря Мінінформполітики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: