Пенсії та субсидії: які теми хвилюють Реву

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує вивчати, на які теми урядовці найчастіше дають обіцянки. Прем’єра Володимира Гройсмана найбільше хвилює транспортна інфраструктура, зокрема ремонт доріг. А міністр освіти Лілія Гриневич стурбована шкільною освітою. Сьогодні розбираємось, які теми близькі міністру соціальної політики Андрію Реві.

Рева обіймає свою посаду з квітня 2016 року. За цей час він дав 42 обіцянки, 13 з яких виконав (31%), а 9 – провалив. Основна увага міністра зосереджена на темі пенсій і субсидій, що логічно. Щодо пенсійного забезпечення Рева дав 14 обіцянок, реалізувавши лише 5. На тему субсидій, пільг і монетизації ми зафіксували 12 обіцянок, з яких виконані 4.

Варто відзначити, що на жодну з тем Рева не реалізував обіцянок на 100%. Його максимальний показник – 50% виконаних обіцянок на тему переселенців та окупованих територій (загалом 4 обіцянки), а також реформи державної служби (2 обіцянки).

Обіцянок, що стосуються зарплат, голова Мінсоцполітики дав 3, 2 з них вусе ще в процесі виконання. На інші теми – онлайн-послуги, вибори, охорона здоров'я та перепис населення – Рева ще не реалізував жодної обіцянки.

Детальніше – на інфографіці.

З усіма обіцянками міністра можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, інтерв'ю з Андрієм Ревою можна прочитати на нашому порталі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: