У Києві затримали військових за збут наркотиків

Читать на русском
Підозрювані закуповували наркотики в Києві і поширювали їх серед військовослужбовців у навчальному центрі ЗСУ в Чернігівській області.

У Києві затримали групу із двох військовослужбовців однієї із частин ЗСУ та однієї цивільної особи за збут наркотиків.

Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Центрального регіону в неділю, 9 вересня, пише «Слово і Діло».

Зазначається, що затримання відбулося безпосередньо після збуту 50 грамів амфетаміну.

За даними прокуратури, військові закуповували наркотики в Києві і поширювали їх серед інших військовослужбовців у навчальному центрі ЗСУ в Чернігівській області.

Під час обшуку місць проживання, а також транспортних засобів затриманих вилучено 97 патронів до автоматичної вогнепальної зброї, 15 одиниць вибухових пакетів, 11 димових шашок, 3 поліетиленові пакети з речовиною, зовні схожою на канабіс, а також 200 грамів амфетаміну.

Зараз затриманим готують повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.307 Кримінального кодексу України, а третьому їхньому спільникові - у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.263 та ч.3 ст.307 КК України, повідомили у прокуратурі.

Нагадаємо, протягом червня-липня 2018 року в районі проведення операції Об'єднаних сил правоохоронцями виявлено 23 випадки збуту наркотиків військовослужбовцям. Зазвичай наркотичні речовини вилучаються з поштових відправлень військовим, замаскованих у ємності й упаковки із продуктами.

Раніше в Харківській області затримали групу військових, які протягом двох років розповсюджували наркотики і психотропні речовини серед курсантів одного з військових вузів Харкова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: