У Києві затримали групу наркоторговців

Читать на русском
Організаторів заарештували з правом внесення застави, а трьом іншим наркоділкам обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

У Києві затримали групу наркоторговців з опіатом на 2,5 млільйони гривень.

Про це повідомили в прес-службі поліції Києва, пише «Слово і Діло».

Організаторів заарештували з правом внесення застави, а трьом іншим наркоділкам обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

«63-річний житель Черкаської області разом із дружиною організував групу, яка збувала опій. Наразі правоохоронці мають підтвердження про трьох киян, які були співучасниками подружньої пари. Організатори залишали товар у схованках на кордоні Київської та Черкаської областей, а після отримання грошей на банківські рахунки повідомляли про розташування закладки. Київські учасники угруповання збували ацетильований опій», – ідеться в повідомленні.

Відзначається, що після проведення п'яти оперативних закупівель працівники підрозділу із залученням спецпризначенців, кінологів та інших поліцейських служб здійснили одночасне затримання членів злочинної групи в Києві та Черкаській області.

Дозволити не можна заборонити: що політики обіцяли з приводу легалізації зброї та грального бізнесуСлово і Діло згадує, що українські політики обіцяли з приводу легалізації зброї, проституції та грального бізнесу.

«Під час санкціонованих обшуків у домоволодіннях зловмисників працівники поліції вилучили близько 2,5 літрів концентрату опію, понад 100 кубів опію ацетильованого та 200 патронів різного калібру, велику кількість телефонних і банківських карток та інші докази злочинної діяльності наркоугруповання. За цінами «чорного ринку» роздрібна вартість всіх вилучених наркотиків може досягати більш ніж 2,5 мільйонів гривень», – додали в поліції.

У відомстві зазначили, що правоохоронці затримали п'ятьох членів злочинного угруповання. Організаторів заарештували з правом внесення застави, а трьом іншим наркоділкам обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Всім фігурантам оголосили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в Чернігові СБУ затримала інспектора, який передавав наркотики до СІЗО.

Також відзначимо, в Україні не заборонений продаж 80 видів наркотиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: