Затримано співробітника СІЗО, який постачав ув'язненим наркотики

Читать на русском
Як встановило розслідування, зловмисник проносив заборонені речовини на територію СІЗО, сховавши їх серед особистих речей.

У Києві затримали співробітника відділу режиму і охорони одного зі столичних СІЗО. Його підозрюють у реалізації наркотиків серед ув'язнених.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва, пише «Слово і Діло».

Як встановило розслідування, зловмисник проносив заборонені речовини на територію СІЗО, сховавши їх серед особистих речей. Наркотики він збував увязненим за попередньою домовленістю.

«Під час санкціонованого обшуку в квартирі затриманого виявили понад кілограм речовини рослинного походження, зовні схожої на канабіс, і гроші. Під час обшуків у робочому кабінеті правопорушника і камерах його спільників із числа затриманих вилучили мобільні телефони, які використовували для координації дій з передачі наркотиків», - повідомив глава ГУ НП Києва Андрій Крищенко.

Всі вилучені під час обшуку докази були передані для експертного дослідження. Інспектор був затриманий відповідно до ст. 208 КПК. Йому інкримінують ч. 2 ст. 307 КК України - «Незаконний збут наркотичних засобів». Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що на Закарпатті зі стріляниною затримали банду наркоторговців.

Також нагадаємо, в Маріуполі ліквідували лабораторію з виготовлення амфетаміну.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: