На Закарпатті зі стріляниною затримали банду наркоторговців

Читать на русском
У середу, 18 липня, у Мукачеві Закарпатської області поліція провела спецоперацію із затримання учасників банди наркоторговців.

У середу, 18 липня, у Мукачеві Закарпатської області поліція провела спецоперацію із затримання учасників банди наркоторговців.

Як повідомили Mukachevo.net у Національній поліції, в результаті спецоперації затримано групу осіб, які займалися постачанням та виготовленням наркотиків і психотропних речовин в особливо великих розмірах як на території Закарпаття, так і поза межами, пише «Слово і Діло».

Момент затримання злочинця силовиками в МукачевіMukachevo Net

«Під час затримання один зі зловмисників чинив опір поліцейським. Для зупинки його транспортного засобу поліцейські застосували вогнепальну зброю. Ніхто з людей не постраждав. Слідчі дії тривають», - заявила представниця поліції Ольга Отаманова.

За її словами, у затриманих вилучили велику партію наркотиків, вогнепальну та холодну зброю.

Камери відеоспостереження зафіксували операцію силовиків поблизу ринку ГІД у Мукачеві. На відео видно, як чоловік тікає на авто, призупиняється, а в цей час силовики на позашляховику перекрили йому дорогу.

За даними видання, після затримання біля мукачівського ринку силовики продовжили спецоперацію в одному із закладів на вулиці Івана Франка, що в межах компактного проживання ромів у Мукачеві.

Спецоперацію в Мукачеві проводить Департамент протидії наркозлочинності.

Раніше в Києві затримали групу наркоторговців з опиатом на 2,5 мільйона гривень.

Нагадаємо, в Чернігові СБУ затримала інспектора, який передавав наркотики в СІЗО.

Також відзначимо, в Україні не заборонено продаж 80 видів наркотиків.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: