У Кремлі прокоментували одкровення Олланда про зустріч у Мінську

Читать на русском
В адміністрації російського президента назвали некоректним розкриттям інформації розповідь Франсуа Олланда про мінські домовленості.
Дмитро Пєсков

Розповідь колишнього президента Франції Франсуа Олланда про те, що Володимир Путін нібито в 2015 році обіцяв президенту України Петру Порошенку «стерти в порошок» українську армію, є некоректним розкриттям інформації.

Про це в ефірі російського телеканалу заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на агентство «Інтерфакс».

За його словами, такі «зливи» найчастіше не відповідають дійсності і шкодять подальшим переговорам.

«Це не нормально. Швидше можна однозначно сказати, що це некоректне розкриття інформації. Подібні «зливи», які часто не відповідають реальності, вони тільки шкодять. Тут тільки можна висловити жаль і ще раз сказати, що російська сторона все-таки завжди намагається правил пристойності в цій області дотримуватися», – сказав Пєсков.

За його словами, він вважає некоректним висловлювання колишніх політиків, які допускають подібні речі щодо чинних політиків.

«Як правило, розсекречуються і розкриваються якісь моменти з вже не чинними політиками. І, наприклад, пан Олланд є нечинними політиком, але не зовсім коректно, звичайно, говорити про тих, хто ще працює, хто виконує свої обов'язки тим більше щодо таких чутливих сфер, як наприклад, українська справа», – підкреслив Пєсков.

Нагадаємо, глава МЗС РФ Сергій Лавров виключив зустріч «нормандського формату» після смерті Захарченка.

Раніше міністр закордонних справ України Павло Клімкін розповів про плани України для зустрічі в «нормандської четвірки».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: