Британці перехопили два літаки РФ над Чорним морем

Читать на русском
Два винищувачі Великобританії перехопили над Чорним морем російські літаки. Це вже третій подібний інцидент за останній тиждень.

Два винищувачі Eurofighter Typhoon Військово-повітряних сил Великої Британії перехопили у суботу, 25 серпня, над Чорним морем російські літаки Ан-26 і Бе-12.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться на сайті Королівських військово-повітряних сил.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє розблокувати українські морські порти в Азовському моріСказано 31 липня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

Винищувачі було піднято з авіабази в Румунії через наближення до кордонів цієї країни російського військово-транспортного літака Ан-26 і протичовнового Бе-12.

Зазначається, що це вже третій такий інцидент за останній тиждень.

Так, у середу, 22 серпня, літаки британських Військово-повітряних сил були підняті з бази біля Констанци на території Румунії після того, як було виявлено присутність двох російських літаків Су-24 над Чорним морем.

23 серпня винищувачі Військово-повітряних сил Великої Британії супроводили російський протичовновий літак Бе-12 в польоті над Чорним морем. Винищувачі королівських ВПС були підняті в повітря, щоб перервати політ російського літака до повітряного простору НАТО.

Нагадаємо, стало відомо, скільки українських кораблів затримала РФ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: