Порошенко наказав військовим зупинити російські провокації в Азовському морі

Читать на русском
Порошенко заявив, що доручив керівництву ЗСУ вжити заходів у зв’язку з незаконними зупинками та оглядами українських та іноземних суден, які йдуть в порти Азовського моря.

Президент Петро Порошенко заявив, що доручив керівництву ЗСУ вжити заходів у зв’язку з незаконними зупинками та оглядами українських та іноземних суден, які йдуть в порти Азовського моря.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив в ефірі програми Свобода слова на ICTV.

Чи захоплює Росія Азовське море та що за цим стоїть?Секретар РНБО заявив про загострення ситуації в Азовському морі в зв'язку з нарощуванням військової присутності Російської Федерації. Про ситуацію розповіли експерти.

«Сьогодні я дав відповідні накази і міністру оборони, і начальнику Генерального штабу, і командувачу військово-морських сил України, щоб ми вжили необхідних заходів, щоб припинити ці порушення закону і зупинити російські провокації під час проходження української Керченської затоки», - сказав Порошенко.

Він додав, що Україна зміцнюватиме захист з моря і не миритиметься з незаконним захопленням кораблів, які рухаються в бік українських портів.

Нагадаємо, Петро Порошенко не виключає, що нинішня поведінка росіян щодо огляду та блокування входження кораблів до українських портів у Азовському морі може свідчити про наміри РФ здійснити військові атаки на Маріуполь.

«Слово і Діло» писало, що отримає українська армія в 2018 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: