У зоні ООС, зафіксовано 2 польоти безпілотників бойовиків

Читать на русском
У зоні проведення операції об'єднаних сил на Донбасі за добу зафіксовано 2 прольоти безпілотників бойовиків російського виробництва.

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за добу зафіксовано 2 прольоти безпілотників бойовиків російського виробництва.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 19 серпняСитуація на сході країни станом на 06:00 19 серпня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Як зазначається, бойовики на Донбасі продовжуть вести повітряну розвідку українських позицій.

«За добу засобами ППО зафіксовано 2 випадки застосування противником безпілотних літальних апаратів. Їх ідентифіковано як «Орлан-10» російського виробництва», - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що безпілотники бойовиків здійснювали проліт по непідконтрольній території Донбасу та супроводжувалися силами та засобами радіоелектронної боротьби.

Нагадаємо, протягом 18 серпня в результаті бойових дій один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і один отримав поранення.

17 серпня 2018 року до української сторони СЦКК надійшло повідомлення від представників місцевої громади населеного пункту Золоте про обстріл.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: