Бойовики примусово обшукали автомобіль місії ОБСЄ

Читать на русском
Проросійські бойовики на Донбасі продовжують перешкоджати діяльності патрулів місії ОБСЄ на тимчасово окупованих територіях.

На блокпості у Горлівці (Донецька область) бойовики примусово обшукали автомобіль місії ОБСЄ.

Як пише «Слово і Діло», про це з посиланням на українську сторону СЦКК повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил (ООС) у Facebook.

Літо на Донбасі: в ОБСЄ розповіли про обстрілиЛіто 2018 року на південно-сході України стало найспокійнішим на Донбасі з 2014 року. В ОБСЄ відзвітували про обстріли.

Як зазначається, проросійські бойовики на Донбасі продовжують перешкоджати діяльності патрулів місії ОБСЄ на тимчасово окупованих територіях. Зокрема, 21 серпня бойовики не надали представникам місії доступ у районах Верхньошироківського, Безіменного, Соснівського.

«На блокпості в Горлівці члени збройних формувань Російської Федерації примусово обшукали автомобіль СММ ОБСЄ, перш ніж дозволили представникам місії продовжити рух», – ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, Порошенко вибачився перед українцями за невиконану обіцянку щодо АТО.

Також президент розповів, що в 2014 році на Донбасі стався не заколот сепаратистів, а чергова повномасштабна російсько-українська війна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: