Екс-чиновника «Укргазвидобування» взяли під варту

Читать на русском
Відзначається, що в разі внесення застави Тармазов зобов'язаний буде здати закордонний паспорт і носити електронний браслет контролю.

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою й встановив заставу в розмірі 3 мільйонів гривень для колишнього заступника голови правління «Укргазвидобування» Олексія Тамразова.

Про це повідомляють «Українські новини», пише «Слово і Діло».

Відзначається, що в разі внесення застави Тамразов зобов'язаний буде здати закордонні паспорти й носити електронний браслет контролю.

Нагадаємо, як повідомив 9 серпня генпрокурор Юрій Луценко, екс-заступник голови правління «Укргазвидобування» Тамразов намагався дати хабара прокурору в розмірі 200 тисяч доларів. Повідомлялося, що йдеться про кримінальне провадження, відкрите ще в жовтні 2014 року. Під час досудового розслідування було встановлено, що службові особи «Укргазвидобування» та ще двох фірм створили схему розкрадання коштів із продажу природного газу.

«Тоді Печерський районний суд розглянув клопотання слідчого, представника МВС, а також процесуального керівництва прокурора ГПУ, й цим рішенням наклали арешт на природний газ, який належав одному з товариств, де була створена схема», – зазначив речник Генпрокуратури України Андрій Лисенко.

Також нагадаємо, скандальна лондонська фірма домоглася стягнення боргу з «Укргазвидобування».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: