Заборона російських книг: Держкомтелерадіо розширив перелік

Читать на русском
Держкомтелерадіо розширив до 193 книг перелік видань, зміст яких спрямований на ліквідацію незалежності України.

Держкомтелерадіо розширив до 193 книг перелік видань, зміст яких спрямований на ліквідацію незалежності України, пропаганду насильства, розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, вчинення терактів, посягання на права та свободи людини.

Як повідомляється на сайті Держкомтелерадіо, перелік доповнено дев'ятьма російськими книгами – тепер у ньому 187 російських видань, пише «Слово і Діло».

Заборона книг, музики та гастролей: що робити з російською продукцією в Україні?Кабмін ініціює запровадження санкцій проти російських видавництв, що друкують книжки антиукраїнського змісту. Оцінили ситуацію експерти.

Також у переліку дві книги з окремих районів Донецької та Луганської областей і чотири – з України.

Зокрема, до списку внесені книги: «Без Криму Росії не бути! «Місце сили» всієї Руської Землі»,«Народ-переможець. Хранитель Євразії», «Як Русь стала Над-Державою. «Неправильна Імперія», «Золота Русь. Чому Росія не Україна?», «Як Золота Орда озолотила Русь. Міфи й правда про «татаро-монгольське ярмо» (Олексій Шляхторов), «Українська чума. Історія протистояння і збройної боротьби радянської адміністрації з українським націоналістичним рухом на території Західної України в 1945-1955 роках» (Олег Ракитянський), «Походження українського сепаратизму» (Микола Ульянов), «Страчений дзвін» (Борис Євсєєв) і «Діалог із прийдешнім російським царем» (Борис Максименко, Дмитро Зубов).

Із повним переліком книг можна ознайомитися на сайті Держкомтелерадіо України.

Раніше Державний комітет із питань телебачення і радіомовлення заборонив ввезення в Україну 63 видань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: