Держкомтелерадіо заборонив ввезення в Україну двох книг Азарова

Читать на русском
Державний комітет телебачення і радіомовлення України розширив до 165 книг список видань, заборонених для ввезення в Україну.

Державний комітет телебачення і радіомовлення України розширив до 165 книг список видань, заборонених для ввезення в Україну.

Оновлений список оприлюднений на сайті Держкомтелерадіо, пише «Слово і Діло».

Від Акуніна до дитячих казок: кому потрібна та до чого веде заборона російських книгВ Україну заборонили ввозити 25 книг з РФ, у тому числі два томи Бориса Акуніна. Чи доцільні такі заборони, розбирались експерти.

Зокрема, додані дві книги екс-прем'єр-міністра України Миколи Азарова російського видання «Віче»: «Україна на роздоріжжі. Записки прем'єр-міністра» та «Уроки майдану. Україна після перевороту».

У Держкомтелерадіо зазначають, що зміст цих книг спрямований на ліквідацію незалежності України, пропаганду насильства, розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, вчинення терактів, посягання на права й свободи людини.

Раніше державний комітет України з питань телебачення і радіомовлення заборонив ввезення в країну ще дев'яти російських видань.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: