Сину Авакова не повернули заарештовану нерухомість

Читать на русском
Нерухомість сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова досі під арештом. Хоча проти Олександра закрили провадження у справі рюкзаків.

Нерухомість сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра продовжує перебувати під арештом, незважаючи на закриття проти нього кримінального провадження.

Як пише «Слово і Діло», про це «Українським новинам» повідомив адвокат Авакова Андрій Тарасов.

Справа рюкзаків Авакова: Ситник розповів, чи правдивий висновок експертизиАртем Ситник заявив, що на експерта у справі рюкзаків здійснюється тиск, з боку Міністерства внутрішніх справ.

«На жаль, процес зняття арешту в нашій судовій системі не такий швидкий, як процес його накладення. Незважаючи на те, що це вже лише формальність, часу займає багато», – сказав він.

За його словами, суд це питання досі не розглянув і не ухвалив рішення.

Нагадаємо, детективи Національного антикорупційного бюро завершили досудове розслідування кримінального провадження щодо розкрадання коштів на закупівлі рюкзаків для потреб Національної гвардії, в якому головними підозрюваними є син міністра внутрішніх справ Олександр Аваков і колишній заступник міністра Сергій Чеботар.

Також ЗМІ оприлюднили постанову САП про закриття справи рюкзаків Авакова.

Як відомо, 31 жовтня 2017 року детективи Національного антикорупційного бюро повідомили про підозру в розкраданні 14 мільйонів гривень державних коштів сину міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександру та колишньому заступнику міністра внутрішніх справ Сергію Чеботарю в кримінальному провадженні щодо закупівлі рюкзаків для Національної гвардії України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: