Авакову-молодшому та Чеботарю повідомили про підозру

Читать на русском
САП і НАБУ повідомили про підозру в розкраданні державних коштів Олександру Авакову й колишньому заступнику міністра внутрішніх справ Сергію Чеботарю.

Детективі Національного антикорупційного бюро повідомили про підозру в розкраданні 14 мільйонів гривень державних коштів сину міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександру та колишньому заступнику міністра внутрішніх справ Сергію Чеботарю у кримінальному провадженні щодо закупівлі рюкзаків для Національної гвардії України.

Про це журналісту «Слова і Діла» повідомили в прес-службі НАБУ.

Затримання сина Авакова: чому справа про закупівлю рюкзаків зайде в глухий кутСправу про зловживання при закупівлі МВС рюкзаків для Національної гвардії в САП обіцяли завершити ще в жовтні 2016 року. Минуло багато часу, а розслідування тривають. Наразі затриманий син Авакова. Оцінку ситуації дали експерти.

Олександру Авакову та Чеботарю повідомили про підозру за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу. При цьому він продовжує перебувати в будівлі НАБУ.

Третього підозрюваного в цій справі перевозять з Харкова до Києва. На даний момент, він ще в дорозі.

Раніше стало відомо про затримання НАБУ трьох осіб у справі про закупівлю рюкзаків для МВС: екс-заступника міністра, представника фірми-переможця тендера та ще однієї приватної особи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: