ОБСЄ за добу зафіксувала 85 вибухів на Донбасі

Читать на русском
У Донецькій області ОБСЄ констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, в Луганській області - збільшення.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ заявила, що зафіксувала 85 вибухів в Донецькій і Луганській областях.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в звіті місії за період з 19:30 19 серпня до 19:30 20 серпня, опублікованому на сайті ОБСЄ у вівторок, 21 серпня.

В ОБСЄ озвучили жертви конфлікту на Донбасі за 2018 рікСпостерігачі ОБСЄ фіксують таку ж кількість порушень режиму припинення вогню, як це було до хлібного перемир'я, яке набрало чинності 1 липня.

У Донецькій області ОБСЄ констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попередньою добою (зафіксувавши, в тому числі, 60 вибухів проти 80 відповідно).

Зокрема, в Донецькій області порушення були зафіксовані в районі Донецької фільтрувальної станції, Майорська і Харчовика.

У Луганській області Спеціальна моніторингова місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попередньою добою (зафіксувавши, зокрема, 25 вибухів проти 2 відповідно).

Раніше повідомлялося, що за минулі вихідні спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала 207 вибухів в Донецькій і Луганській областях.

Нагадаємо, 16 серпня спостерігачі ОБСЄ потрапили під обстріл на підконтрольній сепаратистам ДНР території.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: