Безпілотник ОБСЄ виявив «Гради» бойовиків

Читать на русском
Моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала 10 реактивних систем залпового вогню Град і 30 танків невстановленого зразка поблизу окупованого бойовиками Луганська.

Моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала 10 реактивних систем залпового вогню «Град» і 30 танків невстановленого зразка поблизу окупованого бойовиками Луганська.

Про це повідомляє прес-служба Організації з безпеки і співробітництва в Європі, передає «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 26 липняСитуація на сході країни станом на 06:00 26 липня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«24 липня за лініями відведення, але за межами виділених місць зберігання в непідконтрольних урядові районах на основі даних повітряного спостереження станом на 23 липня виявлені 30 танків (невстановленого типу) поблизу населеного пункту Круглик (31 кілометр на південний захід від Луганська)», – розповідають спостерігачі.

Також, за їхніми словами, 25 липня вони бачили 10 РСЗВ «Град» неподалік Хрустального (колишній Красний Луч) за 56 км від Луганська.

Нагадаємо, генеральний секретар ОБСЄ Томас Гремінгер цього тижня приїде на схід України. Він проведе брифінг уКраматорську.

Також повідомлялося, що обстріл бойовиків на Донбасі може викликати екологічну катастрофу.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: