Децентралізація та держслужба: які теми хвилюють Зубка

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує вивчати, на які теми урядовці найчастіше дають обіцянки. Раніше ми з'ясували, що Павла Розенка найбільше хвилює тема соціального забезпечення, а Володимира Кістіона – транспортна інфраструктура. Сьогодні розбираємося, за що переживає віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

Відзначимо, що свою посаду чиновник обіймає з грудня 2014 року. Відтоді він дав 66 обіцянок, з яких виконав менш ніж половину – 31, а провалив уже 15.

Як працюють міністри Гройсмана. Дайджест обіцянок Кабміну з 26 червня до 31 липняУ Кабміні планують збільшити видобуток газу, повернути кримінальну відповідальність за контрабанду та добудувати трасу Харків-Охтирка.

Децентралізація та розвиток регіонів – ось головна тема обіцянок Зубко, ми зафіксували їх 24. Найактивніше ці запевнення віце-прем'єр давав у 2015-2016 роках. Із цих 24 обіцянок він виконав 11, а 6 – провалив.

Інші важливі для Зубко теми – енергетика та реформа державної служби (і внутрішня діяльність міністерства) – по 15 обіцянок. Однак щодо держслужби обіцянки Зубко виконує набагато краще: з 15 реалізував 12. З енергетикою не все так добре, більшість обіцянок провалені (8), виконані лише 4.

Виконав віце-прем'єр усі свої обіцянки на тему соціального забезпечення та національної безпеки. Щоправда, їх там одиниці.

Поки не складається в Зубка з охороною здоров'я та освітою. Протягом останніх двох років він давав обіцянки на ці теми, але всі вони ще в процесі реалізації.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, Геннадій Зубко в липні заробив 57 тисяч 626,97 гривні (з урахуванням податків і зборів 35 тисяч 889,71 гривні).

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: