Стало відомо, скільки в червні заробили заступники Зубка

Читать на русском
Чотири заступники Геннадія Зубка минулого місяця знову отримали великі премії – 20-25 тисяч гривень.

Перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В'ячеслав Негода в червні отримав 7 тисяч 785,71 гривні окладу, 7 тисяч 7,14 гривні за інтенсивність роботи, 2 тисячі 725 гривень за доступ до державної таємниці, 3 тисячі 892,96 гривні за вислугу років і 25 тисяч гривень премії.

Про це йдеться у відповіді відомства на запит «Слова і Діла».

Скільки члени Кабміну заробили в травніНайбільш високооплачуваний міністр травня – Степан Полторак. Менше за всіх (не рахуючи Тараса Кутового) отримав Юрій Стець.

Едуарду Кругляку нарахували в червні 14 тисяч гривень окладу, 12,6 тисячі гривень за інтенсивність роботи, 2,1 тисячі гривень за доступ до держтаємниці, 4,2 тисячі гривень за вислугу років і 20 тисяч гривень премії.

Лев Парцхаладзе отримав 14 тисяч гривень окладу, 12,6 тисячі гривень за інтенсивність, 2,1 тисячі гривень за вислугу років і стільки ж – за доступ до держтаємниці, 20 тисяч гривень премії.

Тарас Токарський за минулий місяць отримав 14 тисяч гривень окладу, 12,6 тисячі гривень за інтенсивність, 7 тисяч гривень за вислугу років, 20 тисяч гривень премії.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства Геннадій Зубко розповів про підготовку до опалювального сезону.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: