Які теми хвилюють віце-прем'єра Кістіона

Читать на русском

Поки літо в самому розпалі й українські чиновники роз'їхалися у відпустки, «Слово і Діло» продовжує вивчати, як члени уряду виконують свої обіцянки. Сьогодні ми розбирались, які теми найбільше хвилюють віце-прем'єр-міністра Володимира Кістіона.

Кістіона призначили на посаду віце-прем'єра в квітні 2016 року. Відтоді він дав 33 обіцянки, 7 з яких виконав (21%), а 10 – провалив.

Які теми найбільше хвилюють віце-прем'єра КубіваВіце-прем'єр-міністр Степан Кубів найбільше обіцянок дає на тему економіки, але виконав із них менш ніж половину.

Хвилюють Кістіона п'ять тем: соціальний захист, охорона здоров'я, енергетика, екологія, транспортна інфраструктура. Найбільше запевнень чиновник дає на тему транспорту та енергетики, однак виконує їх не дуже добре. З 15 «транспортних» обіцянок Кістіон виконав лише 33% (5 і стільки ж провалив), з «енергетичних» – узагалі жодної (загалом їх 11, 4 не виконав).

Віце-прем'єр виконав 100% обіцянок, пов'язаних із соціальним захистом. Щоправда, в нього вона лише одна. До виконання обіцянок щодо екології Кістіон ще не дійшов, вони поки в процесі. З трьох обіцянок з приводу охорони здоров'я реалізував він лише одну.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, Володимир Кістіон заробив за червень 43 тисячі 841,82 гривні (після утримання податків і зборів отримав 35 тисяч 292,67 гривні).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: