Поліція затримала підозрюваного в нападі на Гандзюк

Читать на русском
Поліція затримала підозрюваного в замаху на вбивство Катерини Гандзюк. Проводяться невідкладні слідчі дії.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про затримання зловмисника, який облив кислотою активістку, працівницю Херсонської міськради Катерину Гандзюк.

Як пише «Слово і Діло», про це міністр написав у Twitter.

Постраждалій працівниці міськради Херсона надали держохоронуПостраждалій внаслідок нападу із застосуванням кислоти співробітниці Херсонської міськради Катерині Гандзюк надали державну охорону.

«Поліція затримала підозрюваного в замаху на вбивство Катерини Гандзюк. Проводяться невідкладні слідчі дії. В'ячеслав Аброськін як керівник розслідування дасть інформацію найближчими годинами», – повідомив він.

Нагадаємо, в Херсоні вранці у вівторок, 31 липня, невідомий чоловік напав на чиновницю міської ради й хлюпнув їй в обличчя невідому речовину.

Напад на Гандзюк перекваліфікували за статтею «Умисні тяжкі тілесні ушкодження, вчинені з метою залякування потерпілого». Попередньо поліція кваліфікувала цей злочин як хуліганство.

Раніше друзі чиновниці та журналісти оприлюднили фоторобот і заявили, що за інформацію, яка допоможе знайти нападника на Гандзюк, призначена винагорода в розмірі 100 тисяч гривень.

Жінку перевезли на лікування з Херсона до Києва, станом на 2 серпня постраждала перебувала в Київському опіковому центрі (Центр термічної травми та пластичної хірургії). У неї 30% опіків тіла – пошкоджені тулуб, рука та ліве око.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: