Луценко взяв на контроль справу чиновниці, яку в Херсоні облили кислотою

Читать на русском
Напад з кислотою на працівницю Херсонської міської ради з хуліганства перекваліфікували на тяжкі тілесні ушкодження з метою залякування.Луценко особисто курує розслідування.

Правоохоронці перекваліфікували напад і обливання кислотою працівниці Херсонської міської ради з хуліганства на тяжкі тілесні ушкодження з метою залякування.

Про це повідомляє у Facebook речниця генпрокурора Лариса Сарган, пише «Слово і Діло».

Антикорупціонера Шабуніна облили зеленкою – відеоУ Києві під час акції протесту біля будівлі САП невідомі напали на голову правління Центру протидії корупції Віталія Шабуніна.

«Злочин, вчинений проти Катерини Гандзюк, вже перекваліфіковано на ч. 2 ст. 121 КК України «Умисні тяжкі тілесні ушкодження, вчинені з метою залякування потерпілого». Нагадаю, що попередньо поліція кваліфікувала даний злочин за ст.296 Кримінального кодексу України «хуліганство», - написала вона.

За словами Сарган, очільник Генпрокуратури Юрій Луценко «взяв під особистий контроль кримінальне провадження, відкрите за фактом нападу на в.о. керуючої справами Херсонської міської ради Катерину Гандзюк».

«Всі правоохоронні органи Херсонської області - прокуратура, служба безпеки та поліція - спільно працюють над оперативним розкриттям вказаного злочину», - додала речниця Луценка.

Як повідомлялося, у вівторок вранці в Херсоні невідомий облив кислотою співробітницю міської ради Катерину Гандзюк.

Кримінальну справу з цим фактом зареєстрували за статтею «Хуліганство».

Раніше стало відомо, що вбивцю учасника АТО і громадського активіста Віталія «Сармата» Олешка затримали біля Мелітополя.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: